ВІТАЄМО ІЗ ПЕРЕМОГОЮ

2020-11-22

/Files/images/Шелест.jpg

18-19 листопада 2020 року на базі Сектору освіти Шевченківської районної державної адміністрації відбувся І (зональний тур) Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2021" у номінації "Керівник закладу освіти"

Вся шкільна родина школи радо вітає нашу Тетяну Василівну Шелест - переможицю конкурсу, яка продемонструвала свою управлінську компетентність; ефективність, доцільність й перспективність управлінських рішень; менеджерські новації; оригінальність створеного освітнього середовища; свої професіональні уміння і творчі здобутки.

Шановна, Тетяна Василівна приємно, що ви гідно пройшли конкурсні випробування і довели, що високі знання і професіоналізм, любов до дітей, колег, батьків і самовдосконалення є складовими успіху директора.

Переконані, що притаманні Вам енергія, управлінський талант, завзятість та наполегливість і надалі сприятимуть піднесенню іміджу школи.

Щиро бажаємо міцного здоров*я, щастя, оптимізму, конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях!

Нехай кожен день приносить Вам радість і задоволення від зробленого , а щірість і талант знаходять відгук у серцях вихованців та колег!

Бажаємо успіхів у ІІ (регіональному) турі конкурсу!

Ви - найкращий керівник, менеджер, лідер!!!

Кiлькiсть переглядiв: 73