Про оновлені програми для 1-4 класів

2016-08-13

/Files/images/nova/ВАЖЛИВО.png

Про оновлені програми для 1-4 класів

Затверджені Колегією МОН 13 оновлених навчальних програм для 1-4 класів розміщені у відкритому доступі на сайті Міністерства освіти і науки України. Вчителі, батьки та усі бажаючі можуть ознайомитись з програмами за посиланням:

http://mon.gov.ua/activity/education/zagalna-serednya/pochatkova-shkola.html та на рубриці шкільного сайту "Початок 2016/2017 н.р.)

“За оновленими програмами для 1-4 класів діти навчатимуться вже з 1 вересня. Для нас було критично важливим встигнути оновити програми для початкової школи до початку нового навчального року. Це оновлення – лише перший крок. Наступного тижня МОН презентує концепцію нової української школи. Передбачені нею зміни будуть системно запроваджуватись з 2018 року. Але діти вчаться вже зараз, вони не можуть чекати. Тому оновленням програм початкової школи ми показуємо напрям змін”, - зазначив заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей.

На наступному тижні у відкритому доступі також з’являться затвердженізміни до орієнтовних вимог до оцінювання навчальних досягнень учнів та методичні рекомендації до оновлених програм. Вони передбачають зміни підходів до оцінювання тапедагогічну свободу вчителя.

Нагадуємо, що 4 серпня відбулосьзасідання Колегії Міністерства освіти і науки України,де і булозатвердженооновлені програми для початкової школи. З короткою презентацією можна ознайомитисьзапосиланням.

Кiлькiсть переглядiв: 122